Beursuitnodiging

Publicatiedatum: 05-10-2021

Een gezond bedrijf met gezonde dieren, daar streeft u dagelijks naar en wij helpen u graag daarmee. We hebben niet alleen toegang tot de beste PIC-genetica waarmee onze klanten mooie resultaten behalen.

Ook hebben we volop praktijkervaring met depop-repop waarmee zeugenbedrijven een flink sprong naar de hoogste diergezondheid kunnen maken. Onze subfokkers en een deel van onze klanten kunnen hierover meepraten.

En wat dit alles dan oplevert in aantallen biggen en toename toomgewicht, dat houden we nog even geheim. Sterker nog: u mag ernaar raden door mee te doen met onze beursactie. Bezoek onze stand tijdens de Dutch Pork Expo 12 en 13 oktober, doe mee met de beursactie en maak kans op een luchtballonvaart ! U vindt ons op stand E22..

Tot ziens in de Brabanthallen in Den Bosch!

Team Next Genetix – PIC NL

PS: wanneer u een uitnodiging voor de Dutch Pork Expo per post hebt ontvangen, kunt u zich online aanmelden voor de beurs. Niets ontvangen? Ga dan naar www.dutchporkexpo.nl en bestel uw entreekaarten.

Overige berichten

Goed nieuws: meer gelten halen de derde cyclus!

PIC heeft een nieuw kenmerk opgenomen in de fokkerij: reproductiesucces. Dat leidt tot een maximaal aantal gelten dat de derde cyclus zonder vruchtbaarheidsproblemen behaalt. Zeugenhouders merken dat daardoor de vroege afvoer van zeugen daalt, minder opfokgelten nodig zijn en uiteindelijk resultaten verder verbeteren.
Lees meer

Ga voor het maximale rendement: kies voor Profit Max!

De afgelopen jaren is er een groeiende interesse naar hoogwaardige vleesvarkens, waarbij gezondheid ongetwijfeld het belangrijkste bestanddeel is. Afhankelijk van de marktvraag speelt genetica ook een cruciale rol, met goede mest- en slachteigenschappen en uniformiteit als essentiële factoren.
Lees meer

Stage bij Next Genetix - PIC-NL

Mijn naam is Simon Klein Gebbinck. Ik ben 23 jaar en woon in de Achterhoek in het kleine dorp Vragender. Momenteel zit ik in de afronding van mijn stage bij het team van Next Genetix en PIC-NL.  
Lees meer