Even voorstellen: Onze nieuwe collega Dominique Geheniau

Publicatiedatum: 06-11-2020

Per 1 juli 2020 is ons team versterkt met een nieuwe collega. Zij stelt zich graag zelf aan u voor.

“Ik ben Dominique Geheniau, 23 jaar en geboren en getogen in de Brabantse Kempen. Na mijn studie Dierwetenschappen aan de Wageningen Universiteit ben ik in 2018 aan de slag gegaan als bedrijfsleidster op het gelten-opfokbedrijf van Elite Varkens. Hier worden Camborough® gelten opgefokt voor PIC-NL en Next Genetix. Na twee jaar met plezier in de subfok te hebben gewerkt, is het nu tijd voor nieuwe uitdagingen en ga ik mij voor PIC-NL en Next Genetix toespitsen op genetica en fokkerij. Ik kijk er naar uit om de fokkerijkennis, die ik tijdens mijn studie heb opgedaan, verder uit te bouwen en samen met mijn collega’s van PIC-NL en Next Genetix onze klanten te helpen om de meest succesvolle varkenshouders ter wereld te zijn.”

Overige berichten

Terugblik: 19e Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid

Microbioom van de darm speelt op vele vlakken een rol Wetenschappers komen er steeds meer achter dat het microbioom van de darmen – of het nu gaat om dat van de mens of dat van het varken – enorm belangrijk is op zowel het fysieke als het mentale vlak. Er zijn ook veel raakvlakken tussen mens en varken: zoveel werd dinsdag wel duidelijk tijdens het 19e Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheidszorg.
Lees meer

Depop - repop: terugkijken met Mark Steentjes

Meerdere klanten hebben inmiddels succesvolle depop-repop op hun bedrijf ingezet. Zo ook Mark Steentjes uit het Gelderse Etten. Tijdens het Symposium Hogere Varkensgezondheid vertelde hij al hoe dat op zijn bedrijf succesvol uitgepakt heeft. Klik op onderstaande link voor de video waar Mark een blik in zijn stal toont en vertelt over zijn werkplezier en het hogere rendement.  
Lees meer

Dutch Pork & Poultry Hardenberg en Euro Tier 2024

We kijken terug op succesvolle en drukbezochte dagen in Hardenberg en Hannover. Onze relaties wisten ons goed te vinden en er zijn vele prettige gesprekken geweest. Het delen van innovaties en kennis van PIC blijft zoals altijd een speerpunt binnen ons bedrijf. Tot volgend jaar 15 en 16 oktober in Den Bosch waar we u hopen te ontmoeten tijdens de volgende editie van Dutch Pork & Poultry.  
Lees meer