Gratis kaarten voor Intensieve Veehouderij Beurs Papendal

Publicatiedatum: 04-05-2022


Dinsdag 10 tot en met donderdag 12 mei is de Intensieve Veehouderij Beurs in Arnhem. Next Genetix en PIC-NL zijn als standhouders aanwezig tijdens deze nieuwe beurs. Gratis entreekaarten zijn hier te bestellen. 

Next Genetix en PIC-NL leggen de focus op een gezond bedrijf met gezonde dieren. Daar helpen we graag bij. Bijvoorbeeld door toegang te bieden tot de beste PIC-genetica, waarmee mooie resultaten zijn te behalen.
Daarnaast hebben we volop praktijkervaring met depop-repop. Hiermee kunnen zeugenbedrijven een flink sprong naar de hoogste diergezondheid maken. Je bent welkom tijdens de beurs op onze stand.

 

 

Overige berichten

Welkom op onze stand tijdens de Dutch Pork Expo

Varkenshouders zijn weer van harte welkom op de Dutch Pork Expo. Op 14 en 15 februari 2023 vindt de beurs plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.
Lees meer

Veel keuze aan fokkerijonderwerpen voor een informatiebijeenkomst

PIC-NL en Next Genetix bieden groepen varkenshouders en werknemers, studieclubs en andere groepen geïnteresseerden verschillende mogelijkheden voor invulling van een middag- of avondprogramma. Er is een grote keuze aan onderwerpen die we aanbieden. Daarbij maken we gebruik van de kennis en ervaring die we als PIC-NL en Next Genetix samen hebben.
Lees meer

Saskia Bloemhof: ‘Camera scoort varken beter dan mens’

De internationale fokkerijorganisatie PIC past digitale selectie toe in de bepaling van fokwaarden. “Met de juiste software zijn de mogelijkheden oneindig”, zegt Genetic Services Director, Saskia Bloemhof. Zij verwacht dat in de toekomst elke fokker een camera in de stal heeft.
Lees meer