Gratis kaarten voor Intensieve Veehouderij Beurs Papendal

Publicatiedatum: 04-05-2022


Dinsdag 10 tot en met donderdag 12 mei is de Intensieve Veehouderij Beurs in Arnhem. Next Genetix en PIC-NL zijn als standhouders aanwezig tijdens deze nieuwe beurs. Gratis entreekaarten zijn hier te bestellen. 

Next Genetix en PIC-NL leggen de focus op een gezond bedrijf met gezonde dieren. Daar helpen we graag bij. Bijvoorbeeld door toegang te bieden tot de beste PIC-genetica, waarmee mooie resultaten zijn te behalen.
Daarnaast hebben we volop praktijkervaring met depop-repop. Hiermee kunnen zeugenbedrijven een flink sprong naar de hoogste diergezondheid maken. Je bent welkom tijdens de beurs op onze stand.

 

 

Overige berichten

Overige berichten

Structuur in de geltenopfok resulteert in hoog afbigpercentage

Molenaars Fokbedrijf in Markelo heeft 3000 zeugen. Het bedrijf werkt met Camborough-opfokgelten van het subfokbedrijf Elite Varkens in Diessen. “De structuur in de geltenopfok is leidend”, zegt Marc Schuttevaar.
Lees meer

Nieuwe zeugenstal subfokbedrijf Elite varkens Diessen

Een zeugenstal voor 900 zeugen is in aanbouw in Diessen. Subfokbedrijf Elite varkens Diessen bouwt hier een SPF-locatie voor de opfok van Camborough gelten. Andere bijzonderheden zijn de kraamopfokhokken en diverse duurzaamheidsmaatregelen. Komende zomer is de stal gereed.
Lees meer

'We hebben nooit discussie over gezondheid'

Het subfokbedrijf van Frank, Bianca en zoon Tom van de Pavert was in 2011 één van de eerste subfokbedrijven in Nederland met de hoogste gezondheidsstatus. De varkenshouders zijn destijds gestart met een volledig ziektevrije varkensstapel en het lukt nog steeds om dat vast te houden. “Het kost discipline en inspanning, maar levert veel op”, vertelt Tom van de Pavert.
Lees meer