Kennismaken met Marc Schuttevaar

Publicatiedatum: 15-12-2022


Mijn naam is Marc Schuttevaar. Ik ben 28 jaar en woon in het Twentse Vriezenveen. Ik heb Livestock Management gestudeerd aan Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp. Tijdens deze studie was ik al werkzaam bij vermeerderingsbedrijf Elite Molenaarsfokbedrijf in Markelo. Hier heb ik met veel plezier gewerkt met PIC-NL en Next Genetix.

De vooruitstrevende wereld van de varkensgenetica spreekt mij enorm aan. Deze interesse wil ik graag blijven najagen. Het afgelopen halfjaar ben ik daarom in overleg al gedeeltelijk gestart bij PIC-NL en Next Genetix. Daarbij heb ik ook de nodige uren in de stal gemaakt, om zo de theorie direct in de praktijk te kunnen toepassen.

Momenteel werk ik volledig voor PIC-NL en Next Genetix als Product Manager Genetix. Ik wil mijn fokkerijkennis en andere kwaliteiten graag verder ontwikkelen om onze klanten op die manier zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Ik ben blij met mijn keuze voor PIC-NL en Next Genetix, en wil samen met mijn collega’s onze klanten de tools geven om nog succesvoller te worden met de beschikbare PIC-genetica.

Overige berichten

Overige berichten

Varkenshouder Mark Steentjes tevreden over depop-repop

‘Ik had het veel eerder moeten doen’ In december 2021 is Mark Steentjes uit het Gelderse Etten opgestart met een nieuwe zeugenstapel. De varkenshouder kijkt twee jaar later terug op een geslaagde operatie. “Ik had het alleen veel eerder moeten doen.”
Lees meer

Bio keten: Best Star Meat, kiest voor de PIC410 eindbeer

De biologische keten van Best Star Meat heeft gekozen voor de PIC410 als eindbeer.
Lees meer

Het bewezen voordeel van lagere zeugenuitval in de varkenshouderij

Innovatieve kerngetallen voor betere resultaten Binnen de varkenshouderij is een van de meest significante uitdagingen de beperking van zeugenuitval. Een lage zeugenuitval is niet alleen economisch voordelig voor varkenshouders, maar het draagt ook bij aan het welzijn van de dieren.
Lees meer