Next Genetix zoekt fokkerijspecialist

Publicatiedatum: 31-10-2018

Wil jij een echte adviseur zijn die voor iedere varkenshouder de beste genetische prestatie uit het dier weet te halen? Ben jij een fokkerijspecialist die graag contact houdt met de praktijk? Dan is Next Genetix op zoek naar jou!

Next Genetix is de fokkerijpartner voor de varkenshouder van vandaag en morgen. Wij richten ons op het topsegment in de varkenshouderij. Onze Deense genetica wordt aangestuurd door werelds grootste fokkerijorganisatie; PIC. Wij investeren en geloven in een hoge diergezondheid. Door de groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een fokkerijspecialist.

Werkzaamheden
De werkzaamheden van de nieuwe fokkerijspecialist omvatten begeleiding van zeugenhouders en onze subfokkers. Je selecteert fokkerijzeugen, analyseert technische resultaten en onderhoudt contact met de klant. Het werven van nieuwe klanten is een andere taak waar je op focust. Het begeleiden van enkele bedrijven in het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Wij vragen

  • Kennis van en ervaring met de varkenshouderij, met name op het gebied van fokkerij en begeleiding
  • Bij voorkeur hbo opgeleid op het gebied van varkenshouderij
  • Goede contactuele vaardigheden 
  • Enige commerciële ervaring
  • Beheersing Duitse en Engelse taal gewenst

Wij bieden

  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Een werkgever met oog voor jouw potentie
  • Marktconform salaris

Werken bij ons betekent, werken met korte lijnen en veel oog voor jouw expertise en potentie! Voor meer info neemt contact op met Marcel Giesen.

Marcel Giesen
marcel@nextgenetix.nl
06 - 23 63 82 69

Overige berichten

Goed nieuws: meer gelten halen de derde cyclus!

PIC heeft een nieuw kenmerk opgenomen in de fokkerij: reproductiesucces. Dat leidt tot een maximaal aantal gelten dat de derde cyclus zonder vruchtbaarheidsproblemen behaalt. Zeugenhouders merken dat daardoor de vroege afvoer van zeugen daalt, minder opfokgelten nodig zijn en uiteindelijk resultaten verder verbeteren.
Lees meer

Ga voor het maximale rendement: kies voor Profit Max!

De afgelopen jaren is er een groeiende interesse naar hoogwaardige vleesvarkens, waarbij gezondheid ongetwijfeld het belangrijkste bestanddeel is. Afhankelijk van de marktvraag speelt genetica ook een cruciale rol, met goede mest- en slachteigenschappen en uniformiteit als essentiële factoren.
Lees meer

Stage bij Next Genetix - PIC-NL

Mijn naam is Simon Klein Gebbinck. Ik ben 23 jaar en woon in de Achterhoek in het kleine dorp Vragender. Momenteel zit ik in de afronding van mijn stage bij het team van Next Genetix en PIC-NL.  
Lees meer