Welkom op onze stand tijdens de Dutch Pork Expo

Publicatiedatum: 06-02-2023

Varkenshouders zijn weer van harte welkom op de Dutch Pork Expo. Op 14 en 15 februari 2023 vindt de beurs plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

Wij als Next Genetix – PIC-NL ontvangen u graag in stand 1B31. Daar praten we u bij over onze DANIC® en CAMBOROUGH® genetica, gezondheidsmanagement waaronder depop-repop en ons nieuwe fokbedrijf in Diessen

Tot ziens in Den Bosch!

PS: heeft u nog geen entreekaart? 

Bestel gratis ticket

Overige berichten

Veel keuze aan fokkerijonderwerpen voor een informatiebijeenkomst

PIC-NL en Next Genetix bieden groepen varkenshouders en werknemers, studieclubs en andere groepen geïnteresseerden verschillende mogelijkheden voor invulling van een middag- of avondprogramma. Er is een grote keuze aan onderwerpen die we aanbieden. Daarbij maken we gebruik van de kennis en ervaring die we als PIC-NL en Next Genetix samen hebben.
Lees meer

Saskia Bloemhof: ‘Camera scoort varken beter dan mens’

De internationale fokkerijorganisatie PIC past digitale selectie toe in de bepaling van fokwaarden. “Met de juiste software zijn de mogelijkheden oneindig”, zegt Genetic Services Director, Saskia Bloemhof. Zij verwacht dat in de toekomst elke fokker een camera in de stal heeft.
Lees meer

PIC800: robuuste beer met buitengewoon hoge groei

Wilt u robuuste biggen met een efficiënte groei? Dan is de PIC800-beer de beste keuze voor u. Van origine een Deense Duroc die al jaren mee draait in PIC-fokprogramma.
Lees meer