Nieuws

Varkenssymposium verplaatst naar 19 april

Op 19 april 2022 vindt het 16de Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid plaats. Het thema is ’Trots zijn op een gezonde varkenshouderij’. Boerderij organiseert dit evenement samen met PIC Nederland en Coppens Diervoeding.
Lees meer

‘Elk transport is een SPF-maandagochtendtransport’

De afgelopen jaren is de vraag naar hoge gezondheid- en SPF-transporten gegroeid. Hoe zorg je dat de dieren onderweg hun gezondheidsstatus behouden? Onze vaste transporteur Van de Kamp uit Putten heeft dat goed in de vingers. Lees hier over zijn werkwijze.
Lees meer

Acht winnaars beursactie toename geboortegewicht

De winnaars van de beursactie van Next Genetix en PIC NL zijn bekend. In totaal acht mensen hebben het antwoord gevonden. Zij gaan komend voorjaar met een luchtballon Nederland van grote hoogte verkennen.
Lees meer

Zeugenkalender 2022 is er!

De bekende Next Genetix-zeugenkalender is ook voor 2022 weer beschikbaar. De komende weken komen de mensen van Next Genetix langs om de kalender te brengen.
Lees meer

Mark Steentjes: ‘Depop-repop geeft nog meer voordelen dan vooraf gedacht’

“Depop-repop geeft nog meer voordelen dan vooraf gedacht.” Aan het woord is Mark Steentjes, zeugenhouder in het Gelderse Etten.
Lees meer

Beursuitnodiging

Een gezond bedrijf met gezonde dieren, daar streeft u dagelijks naar en wij helpen u graag daarmee. We hebben niet alleen toegang tot de beste PIC-genetica waarmee onze klanten mooie resultaten behalen.
Lees meer

Next Genetix en PIC NL samen

Begin dit jaar hebben we als Next Genetix een flinke stap voorwaarts gezet. De samenwerking tussen Next Genetix en ’s werelds grootste fokkerijorganisatie PIC is verder versterkt.
Lees meer

Praktisch draaiboek en goed advies zorgen voor succesvolle depop-repop

Depop-repop levert een zeugenbedrijf jaarlijks gemiddeld ruim 2 biggen per zeug extra op. Dat blijkt uit onderzoek van Martijn van den Berkmortel.
Lees meer

Trots op onze subfokkers

Onze subfokkers zijn onmisbaar voor het produceren en het leveren van de beste SPF-fokgelten. Tijdens de beursdagen 12 en 13 oktober kunt u ze ontmoeten op de stand van Next Genetix-PIC NL. Zij vertellen graag hun verhaal en beantwoorden uw vragen.
Lees meer