Bio keten: Best Star Meat, kiest voor de PIC410 eindbeer

Publicatiedatum: 20-10-2023

De biologische keten van Best Star Meat heeft gekozen voor de PIC410 als eindbeer.

Deze eindbeer is de beste keuze voor varkenshouders die gaan voor uitzonderlijke opbrengsten, een voorspelbare robuustheid en uitstekende voederconversie.

De PIC410 eindbeer legt sterk de nadruk op de totale winstgevendheid. Geschikt voor een markt waarin de verhouding spier en spek van groot belang is. 

Kortom de eindbeer vooruitlopend in: 

  •        Veel groei met weinig voer 
  •        Duurzaam door zijn robuustheid 
  •        Excellente spierbedekking en kaskasopbrengst
  •        Hoge omzetsnelheid en winstgevendheid 
  •        Full value pigs 
Overige berichten

Overige berichten

Varkenshouder Mark Steentjes tevreden over depop-repop

‘Ik had het veel eerder moeten doen’ In december 2021 is Mark Steentjes uit het Gelderse Etten opgestart met een nieuwe zeugenstapel. De varkenshouder kijkt twee jaar later terug op een geslaagde operatie. “Ik had het alleen veel eerder moeten doen.”
Lees meer

Het bewezen voordeel van lagere zeugenuitval in de varkenshouderij

Innovatieve kerngetallen voor betere resultaten Binnen de varkenshouderij is een van de meest significante uitdagingen de beperking van zeugenuitval. Een lage zeugenuitval is niet alleen economisch voordelig voor varkenshouders, maar het draagt ook bij aan het welzijn van de dieren.
Lees meer

PIC®800: nieuwe eindbeer voor marktconcept Varken op z'n Best

De PIC®800 is de beste beerkeuze voor varkenshouders die eigenschappen als robuustheid en efficiënte groei hoog in het vaandel hebben staan. De PIC®800  wordt naast toename van de groei gefokt op een betere overleving in de stal. Dit verhoogt het gebruiksgemak en rendement voor de varkenshouder.  
Lees meer