Bio keten: Best Star Meat, kiest voor de PIC410 eindbeer

Publicatiedatum: 20-10-2023

De biologische keten van Best Star Meat heeft gekozen voor de PIC410 als eindbeer.

Deze eindbeer is de beste keuze voor varkenshouders die gaan voor uitzonderlijke opbrengsten, een voorspelbare robuustheid en uitstekende voederconversie.

De PIC410 eindbeer legt sterk de nadruk op de totale winstgevendheid. Geschikt voor een markt waarin de verhouding spier en spek van groot belang is. 

Kortom de eindbeer vooruitlopend in: 

  •        Veel groei met weinig voer 
  •        Duurzaam door zijn robuustheid 
  •        Excellente spierbedekking en kaskasopbrengst
  •        Hoge omzetsnelheid en winstgevendheid 
  •        Full value pigs 

Overige berichten

Goed nieuws: meer gelten halen de derde cyclus!

PIC heeft een nieuw kenmerk opgenomen in de fokkerij: reproductiesucces. Dat leidt tot een maximaal aantal gelten dat de derde cyclus zonder vruchtbaarheidsproblemen behaalt. Zeugenhouders merken dat daardoor de vroege afvoer van zeugen daalt, minder opfokgelten nodig zijn en uiteindelijk resultaten verder verbeteren.
Lees meer

Ga voor het maximale rendement: kies voor Profit Max!

De afgelopen jaren is er een groeiende interesse naar hoogwaardige vleesvarkens, waarbij gezondheid ongetwijfeld het belangrijkste bestanddeel is. Afhankelijk van de marktvraag speelt genetica ook een cruciale rol, met goede mest- en slachteigenschappen en uniformiteit als essentiële factoren.
Lees meer

Stage bij Next Genetix - PIC-NL

Mijn naam is Simon Klein Gebbinck. Ik ben 23 jaar en woon in de Achterhoek in het kleine dorp Vragender. Momenteel zit ik in de afronding van mijn stage bij het team van Next Genetix en PIC-NL.  
Lees meer