Camborough Next Generation: lagere zeugenuitval dan het landelijk gemiddelde!

Publicatiedatum: 10-07-2023

Bij het kiezen van de juiste zeug is de doelstelling de beste resultaten te behalen. Zeugenuitval is één van de harde parameters die voor topresultaten zorgt en ook laat zien hoe gezond een zeugenstapel is. In onderstaande grafiek worden de uitvalspercentages vergeleken tussen de Camborough Next Generation en het landelijk gemiddelde. Het laat zien waarom deze zeug dé juiste keuze is voor uw succes.

Wat direct opvalt, is dat de Camborough Next Generation consequent lagere uitvalspercentages heeft dan het landelijk gemiddelde. In de eerste cyclus was het uitvalspercentage slechts 1,9%, terwijl het landelijk gemiddelde op 2,4% lag. Dit patroon herhaalt zich in de volgende cycli, waarbij de Camborough Next Generation continu beter presteert dan het landelijke gemiddelde.
 
Ontdek de voordelen
Deze opmerkelijke resultaten brengen verschillende voordelen met zich mee voor uw bedrijf:

  1. Verhoogde kwaliteit en consistentie: door het kiezen voor Camborough Next Generation kunt u rekenen op minder uitval, waardoor de kwaliteit van uw zeugenstapel hoog blijft en de vervanging lager wordt.
  2. Kostenbesparing: minder zeugenuitval betekent dat er minder tijd, middelen en geld besteed hoeft te worden aan het vervangen van zeugen. Hierdoor verlagen de operationele kosten en vergroot het de winstgevendheid en het werkplezier!
  3. Verbeterde efficiëntie: Profiteer van de genetische voordelen van de Camborough Next Generation voor robuustheid en kwaliteitsbiggen.
     

Vertrouw op betrouwbare prestaties
De consistente lagere zeugenuitvalpercentages van de Camborough Next Generation bieden een solide basis om op te vertrouwen. Het is een bewezen keuze die uw bedrijf zal helpen te groeien en succesvol te zijn.

 
 

Overige berichten

Goed nieuws: meer gelten halen de derde cyclus!

PIC heeft een nieuw kenmerk opgenomen in de fokkerij: reproductiesucces. Dat leidt tot een maximaal aantal gelten dat de derde cyclus zonder vruchtbaarheidsproblemen behaalt. Zeugenhouders merken dat daardoor de vroege afvoer van zeugen daalt, minder opfokgelten nodig zijn en uiteindelijk resultaten verder verbeteren.
Lees meer

Ga voor het maximale rendement: kies voor Profit Max!

De afgelopen jaren is er een groeiende interesse naar hoogwaardige vleesvarkens, waarbij gezondheid ongetwijfeld het belangrijkste bestanddeel is. Afhankelijk van de marktvraag speelt genetica ook een cruciale rol, met goede mest- en slachteigenschappen en uniformiteit als essentiële factoren.
Lees meer

Stage bij Next Genetix - PIC-NL

Mijn naam is Simon Klein Gebbinck. Ik ben 23 jaar en woon in de Achterhoek in het kleine dorp Vragender. Momenteel zit ik in de afronding van mijn stage bij het team van Next Genetix en PIC-NL.  
Lees meer