Nieuws

Next Genetix zoekt fokkerijspecialist

Wil jij een echte adviseur zijn die voor iedere varkenshouder de beste genetische prestatie uit het dier weet te halen? Ben jij een fokkerijspecialist die graag contact houdt met de praktijk? Dan is Next Genetix op zoek naar jou!
Lees meer

Next Genetix exclusief leverancier Danic in Nederland en België

Next Genetix is de exclusieve partner voor Danic genetica in Nederland. Danic is ontstaan uit de structuurwijziging in de Deense varkensfokkerij.
Lees meer

Fokberen Next Genetix in nieuwe hypermoderne stal

De Deense fokberen van Next Genetix zijn gehuisvest in een nieuwe stal van Preferent KI die is uitgerust met geavanceerde technieken voor het filteren van de binnenkomende lucht. De berenstal in Landhorst is recent geopend.
Lees meer

‘Met depop-repop je bedrijf toekomstbestendig maken’

Meer en meer varkenshouders overwegen depop-repop. Varkensdierenarts Bas Kolpa merkt bij de varkenshouders die er klaar voor zijn dat ze grote stappen in diergezondheidsstatus maken. “Zeker bij het succesvol aanpakken van App is een vervanging van de gehele zeugenstapel te overwegen.”
Lees meer

Diergezondheid in de media

Next Genetix selecteert interessante nieuwsberichten uit de vakpers. Berichten die gaan over het belang van een hogere diergezondheid in de varkenshouderij!
Lees meer

Nieuw management zet in op top Deense genetica

Marcel Giesen en Otto Offenberg vormen vanaf 1 mei het nieuwe management van Next Genetix. Zij geven invulling aan de vernieuwde koers van Next Genetix: de beste Deense genetica met de hoogste diergezondheid.
Lees meer

Duidelijkheid in afzetstructuur Deense genetica

Er is duidelijkheid in de afzetstructuur voor Deense genetica in Nederland. Zes Nederlandse subfokkers blijven bij DanBred. Next Genetix gaat verder met subfokker Frank van de Pavert en zet vol in op de top van de Deense genetica in combinatie met een hoge diergezondheid.
Lees meer

Onze klanten spenen 1,5 big meer!

Klanten van Next Genetix presteren aantoonbaar beter. Dat bewijzen de resultaten van afgelopen jaar. Gemiddeld spenen onze klanten bijna 1,5 big per zeug meer.
Lees meer

Next Genetix actief in ‘Focusgroep Bigvitaliteit

Fokkerijspecialist Roy Nieuwenhuis van Next Genetix neemt deel aan de ‘Focusgroep Bigvitaliteit’. In deze groep werken alle varkenssector samen aan vermindering van de biggenuitval.
Lees meer