Nieuws

Diergezondheid in de media

Next Genetix selecteert interessante nieuwsberichten uit de vakpers. Berichten die gaan over het belang van een hogere diergezondheid in de varkenshouderij!
Lees meer

Nieuw management zet in op top Deense genetica

Marcel Giesen en Otto Offenberg vormen vanaf 1 mei het nieuwe management van Next Genetix. Zij geven invulling aan de vernieuwde koers van Next Genetix: de beste Deense genetica met de hoogste diergezondheid.
Lees meer

Duidelijkheid in afzetstructuur Deense genetica

Er is duidelijkheid in de afzetstructuur voor Deense genetica in Nederland. Zes Nederlandse subfokkers blijven bij DanBred. Next Genetix gaat verder met subfokker Frank van de Pavert en zet vol in op de top van de Deense genetica in combinatie met een hoge diergezondheid.
Lees meer

Onze klanten spenen 1,5 big meer!

Klanten van Next Genetix presteren aantoonbaar beter. Dat bewijzen de resultaten van afgelopen jaar. Gemiddeld spenen onze klanten bijna 1,5 big per zeug meer.
Lees meer

Next Genetix actief in ‘Focusgroep Bigvitaliteit

Fokkerijspecialist Roy Nieuwenhuis van Next Genetix neemt deel aan de ‘Focusgroep Bigvitaliteit’. In deze groep werken alle varkenssector samen aan vermindering van de biggenuitval.
Lees meer

Meer biggen én minder uitval!

Het kan wel met Deense genetica. Meer biggen én minder uitval. Het jarenlang consequent fokken op aantal levende biggen op dag 5 blijkt zeer succesvol. Het aantal geboren biggen neemt ieder jaar iets toe, terwijl de uitval tot en met dag 5 steeds verder afneemt. 
Lees meer